CATALUNYA TINDRÀ UNA GRAN REPRESENTACIÓ AL MÍTING CIUTAT DE BARCELONA

0
530

Els atletes catalans disposaran d’una magnífica oportunitat de contrastar la seva forma física amb la dels millors atletes inscrits al Míting Ciutat de Barcelona. La major part dels campions del recent Open Catalunya celebrat a l’Estadi Joan Serrahima han estat convidats a prendre part a les proves, destacant la presència dels dos líders indiscutibles del moment, la fondista Rosa Morató, que participarà als 3.000 metres obstacles, i el tanquista del FC Barcelona Jackson Quiñónez.| Seguint el programa de proves ja establert, que començarà a les 18:30 hores, també els atletes més joves que formen part dels plans de captació de talents tindran el seu lloc al míting. Un total de sis proves han estat programades pels més joves, les de 200, 400, 800 metres i 400 tanques masculines i les de 800 metres i 400 tanques femenines. Les proves internacionals de la reunió començaran a les 19:30 hores. La gran majoria dels campions de Catalunya intervindran a les 18 proves del míting. Als dos noms ja comentats s’ha d’afegir els de Miguel Quesada (800m), Reyes Estévez (1.500m), Carles Castillejo (5.000m), Miquel Vélez (alçada), Lois Maikel Martínez (disc), Eva Martín (200m), Anna Bové (800m), María Carmen González (800m), Judith Pla (5.000m), Jacqueline Martín (5.000m), Bruna Miralpeix (100m vallas), Eva Arias (3.000m obstacles) i Anna Maria Piñero (perxa). HANSJÖRG WIRZ VINDRÀ A BARCELONA PER AL MÍTING El retorn del Míting Ciutat de Barcelona al calendari internacional no ha passat inadvertida. Els impulsos de l’organització del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010 han propiciat que el míting reaparegui després de vuit anys d’absència i ho fa amb tot honor, com ho demostra el fet de que el propi president de l’Associació Europea d’Atletisme (AEA), el dirigent suís Hansjörg Wirz, hagi confirmat que vindrà a Barcelona per poder gaudir de la competició. El míting figura dins del circuit Permit Meeting de l’AEA. Barcelona és una de les 18 ciutats europees que compten amb una reunió d’aquest nivell. Wirz viatjarà el dissabte 19 de juliol a Barcelona i té l’intenció de reunir-se amb els membres del comitè organitzador de Barcelona per tenir coneixement del progrés dels treballs d’organització.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.