Obertes les inscripcions per Internet pels 10K dels EuroGames a Barcelona. 27 juliol.

0
312

El proper diumenge 27 de juliol a les 9 del matí tindrà lloc una nova cursa de 10K a Barcelona dins el marc dels EuroGames. La cursa amb sortida i arribada a les pistes d\’atletisme de Marbella es totalment plana i oberta a tothom. Preu: 10 euros amb xip groc i 12 euros si no tens xip. Ja hi ha més de 500 participants inscrits de fora de Catalunya i ja han començat les inscripcions pels catalans. Per a més informació podeu enviar un mail a: running@2008.eurogames.info i aqui teniu el formulari de la inscripció i el recorregut i reglament.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.