Milla Urbana d\’Atletisme (Sabadell)

0
371

l proper 18 de Juliol a les 9h del vesprees farà la XVII milla urbana del barri de Covadonga de Sabadell. L\’any passat vem tenir rècord de participació, + de 130 atletes. REGLAMENT: Categoria A: masculins i femenins (1994-2008) Categoria B: masculins i femenins des de 1993 enrere 1r Classificat/a de cada categoria: Pernil Ibèric 2n Classificat/a de cada categoria: Formatge i bull 3r Classificat/a de cada categoria: Llonganissa artesana Recorregut: Inici carrer Francesc Izard, carrer Covadonga, carrer dels Montcada, carrer Bonavista i plaça de l\’Escorxador.| Obsequi d\’una samarreta als 100 primers arribats. Avituallament al final de la cursa. Sorteig d\’un fantàstic lot d\’embotits al finalitzar la cursa. La cursa és Gratuïta i haurà avituallament a l\’arribada. Ús i esperem atentament Associació de Veïns Covadonga. La cursa és organitzada pel Club Natació Sabadell, Voluntaris Sabadell, Veïns de Covadonga, Creu Roja i la Joventut atlètica de Sabadell.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.