Milla Urbana d\’Atletisme (Sabadell)

0
428

l proper 18 de Juliol a les 9h del vesprees farà la XVII milla urbana del barri de Covadonga de Sabadell. L\’any passat vem tenir rècord de participació, + de 130 atletes. REGLAMENT: Categoria A: masculins i femenins (1994-2008) Categoria B: masculins i femenins des de 1993 enrere 1r Classificat/a de cada categoria: Pernil Ibèric 2n Classificat/a de cada categoria: Formatge i bull 3r Classificat/a de cada categoria: Llonganissa artesana Recorregut: Inici carrer Francesc Izard, carrer Covadonga, carrer dels Montcada, carrer Bonavista i plaça de l\’Escorxador.| Obsequi d\’una samarreta als 100 primers arribats. Avituallament al final de la cursa. Sorteig d\’un fantàstic lot d\’embotits al finalitzar la cursa. La cursa és Gratuïta i haurà avituallament a l\’arribada. Ús i esperem atentament Associació de Veïns Covadonga. La cursa és organitzada pel Club Natació Sabadell, Voluntaris Sabadell, Veïns de Covadonga, Creu Roja i la Joventut atlètica de Sabadell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.