1ª CURSA DE LA INTEGRACIÓ-LA MAQUINISTA DISTRICTE SANT ANDREU

0
380

L’ atleta Víctor Gonzalo ha guanyat la 1ª Cursa de la Integració-La Maquinista Districte de Sant Andreu, que s’ha disputat el dia 6 de juliol pels carrers del barri barceloní de Sant Andreu, concretament els situats a prop del centre comercial La Maquinista. L’atleta del Club Atlètic Blanc i Blau ha tingut una bona actuació a la prova de 10 Km, guanyant atletes com Jordi Escoriza i Benito Ojeda, segon i tercer classificats, i registrant un temps de 32’54”. No han acabat el èxits blanc-i-blaus i a la prova de 5 Km ha guanyat un altre atleta del mateix club, Abderraman Ait Khaumch, realitzant un registre de 15’42”. També a la categoria femenina i en aquesta mateixa distància una altra atleta del Club Atlètic Blanc i Blau, Ester Ramos, ha guanyat aquesta prova. Les classificacions es poden consultar a la web.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.