1ª CURSA DE LA INTEGRACIÓ-LA MAQUINISTA DISTRICTE SANT ANDREU

0
303

L’ atleta Víctor Gonzalo ha guanyat la 1ª Cursa de la Integració-La Maquinista Districte de Sant Andreu, que s’ha disputat el dia 6 de juliol pels carrers del barri barceloní de Sant Andreu, concretament els situats a prop del centre comercial La Maquinista. L’atleta del Club Atlètic Blanc i Blau ha tingut una bona actuació a la prova de 10 Km, guanyant atletes com Jordi Escoriza i Benito Ojeda, segon i tercer classificats, i registrant un temps de 32’54”. No han acabat el èxits blanc-i-blaus i a la prova de 5 Km ha guanyat un altre atleta del mateix club, Abderraman Ait Khaumch, realitzant un registre de 15’42”. També a la categoria femenina i en aquesta mateixa distància una altra atleta del Club Atlètic Blanc i Blau, Ester Ramos, ha guanyat aquesta prova. Les classificacions es poden consultar a la web.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.