VIRGILIUS ALEKNA, CINQUÈ CAMPIÓ OLÍMPIC QUE CONFIRMA LA SEVA PRESENCIA AL MÍTING CIUTAT DE BARCELONA

0
485

Virgilius Alekna, doble campió olímpic de llançament de disc a Sidney i Atenes, ha confirmat la seva assistència al Míting Ciutat de Barcelona del pròxim 19 de juliol. Amb la presència del discòbol lituà ja són cinc els campions olímpics que competiran a l’Estadi Olímpic de Montjuïc. Alekna, segon al rànquing mundial d’aquesta temporada, es trobarà amb l’espanyol Mario Pestano, que acaba de derrotar-lo a Madrid per només un centímetre en un duel que podria assemblar-se al d’una final olímpica.| L’únic gran llançador de disc absent serà Gerd Kanter, ja que el cap de setmana de reunió de Barcelona també es disputa al seu país, Estonia, el campionat nacional. Al costat de Pestano i Alekna competiran al disc a Barcelona, el nord-americà Michael Roberston, el suís Daniel Scharer, l’iranià Ehsan Hadadi, la gran revelació de l’especialitat per la seva procedència i la seva extraordinària marca de 69,32m aconseguida fa unes setmanes a Tallin, el jove talent ucraïnès Mykyta Nesterenko i el recentment nacionalitzat espanyol Frank Casañas. Al rànquing de l’any, Alekna és el segon amb 71,25m, Pestano és sisè amb 68,61m i Casañas vuitè amb 67,91m. La prova de disc servirà de test de cara a les modificacions que es volen fer de cara al futur. Hi haurà quatre intents. Tots els llançadors llançaran a les dues primeres rondes, però només les sis millors marques passaran a la tercera, partint de zero. A la quarta només competiran els que hagin aconseguit les quatre millors marques, partint de nou de zero. Alekna acompanyarà a quatre campions olímpics d’Atenes que ja havien confirmat la seva assistència al Míting Ciutat de Barcelona: Yulia Nesterenko (100 metres) Veronica Campbell- Brown (200), Carolina Kluft (heptatló) i Osleydis Menéndez (javelina).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.