Carme Ballesteros i Jaume Domingo guanyen la IX Cursa Contra el Racisme a Barberà del Vallès.

0
451

Els atletes del Califòrnia Sports, Carme Balllesteros amb un temps de 22.07 i Jaume Domingo amb 17:05, guanyen la IX Cursa Ciutat de Barberà Contra el Racisme, organitzada per la Unió Atlètica Barberà. El podi femení el van completar, l\’atleta de Caldes Xesca Ribot, amb 25.46 i la veterana Monserrat López del CN Sabadell, amb 25.58. En categoria Masculina el segon classificat va ser Carmelo Quattrocchi, l\’atleta italià de la J.A. Sabadell amb un temps de 17,15 i Abdelkabir Zaroual, del ISS de l\’Hospitalet, amb un temps de 17.32. El primer atleta veí de Barberà ha estat l\’Antonio Hernández Casas, del Califòrnia Sports. Primer atleta del Club de la Unió Atlètica Barberà, Guillermo López Paredes, seguit de Jonathan Ponce i Ariel Conde. Les atletes femenines locals més destacades han estat de l\’equip de fons veterà, Vicki Ruiz, Virginia García , Patricia Fernández i Isabel Campos. L\’últim participant va trigar 40 minuts i 37 segons en fer els 5.500 metres de la cursa. En aquesta cursa van arribar a meta 151 corredors. Un dels objectius per properes edicions de la Cursa es tenir més participació femenina.| A la Cursa Infantil, Llorenç Esteve, atleta de la J.A. Sabadell va fer una cursa magnífica, guanyant amb molt autoritat a Daniel Capell dels Esbufecs de Mollerussa i Ismael Oubaslam. En categoria femenina, les atletes de Barberà i participants amb la J.A. Sabadell, Laura i Marta Gómez, no van tenir rivals a la cursa femenina, la tercera classificada va ser l\’Anna Garcia Rovira del Canaletes. A la cursa dels més petits, els guanyadors van ser l\’atleta de la Unió Atlètica Barberà, Alícia Pou, en categoria femenina i Manuel González, en categoria masculina, futbolista barberenc jugant ara a les files de l\’Espanyol de Barcelona. Els dos van guanyar fent un gran esforç als últims metres amb un gran esprint final. Destaquem la participació de molts atletes de fora de la Ciutat, han vingut participants de Sabadell, Castellar, Vic, Granollers, Mataró, L\’Hospitalet, Mollet, Mollerussa, Caldes, St Cugat , Montcada, Olesa i Tona. Hem tingut moltes baixes de Barcelona ciutat per la coincidència de dates amb altres curses disputades el mateix dia en Barcelona, Pallejà i Premià. En total, amb les curses del més petits, hem tingut uns 300 atletes corrent pels carrers de Barberà del Vallès en una matinal especialment calorosa. Durant el repartiment de premis per part de les autoritats locals, la Unió Atlètica Barberà ha fet entrega d\’un xec per valor de 300 € a SOS Racisme, col·laborador de l\’esdeveniment.
Fotos de la Cursa fetes per Alícia Pou.
Resultats de la Cursa per Championchip.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.