LES CHALLENGE I HALF CHALLENGE COSTA DE BARCELONA MARESME ES POSEN DE LLARG

0
505

Ahir divendres, a les 17 hores, es va dur a terme al Museu Olimpic de Montjuic l’acte de presentació de les primeres edicions dels triatlons Challenge i Half Challenge Costa de Barcelona Maresme. El triatló Half Challenge Costa de Barcelona Maresme es disputará el 10 de maig de 2009, sobre les distàncies d’1,9 km nadnt, 90 km en bicicleta y 21,1 km (una mitja marató), corrent, i el Challenge Costa de Barcelona Maresme el 4 d’octubre de 2009, amb el mitic format “3,8+180+42,195 km”.| Les dues proves tindràn en la població de Calella el marc de sortida i arribada, i la comarca del Maresme i el litoral barceloní com a punts protagonistes dels dos esdeveniments, ja que hi passaràn per varioes localitats d’aquests indrets. En el Half Challenge s’esperen uns 1.500 participants, i en el Challenge, 2.500. A l’acte de presentació de divendres hi vàren ser presents reconegudes autoritats de la vida pública catalana com els Senadors al Congres del Diputats Josep Maldonado i Montserrat Candini, el President del Consell Comarcal del Maresme, Josep Jo, Lolo Ibern, segon màxim mandatari de la Secretaria General de l’Esport o l’Alcalde de Calella, Josep Johè. En quan a esportistes de renom, hi assistiren Jordi Llopart, Carlos Gil, José Luis Cano o Xavier Llobet. La trobada, que fou amenitzada per l’humorista Pep Plaza, comptà amb mès de 100 convidats. A l’hora dels parlaments, Joseph Johè, Alcalde de Calella, va destacar que l’esdeveniment era important per a la seva localitat, mentre que Josep Maldonado va agraïr especialment que l’empresa Evolution s’haguès atrevit a impulsar un esdeveniment de tals magnituids, esdeveniment que, segons Lolo Ibern, suposarà un fet prou rellevant en la vida de l’esport català. Tot ala informació de la prova, així com el formulari d’inscripció per a la mateixa, podeu trobar-la a la web www.challenge-barcelona.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.