Sèries de 1000 al Serrahima per a populars dins la nit blanca de Barcelona. 5 juliol.

0
335

Dins els actes de la \’Nit blanca\’ de Barcelona el proper dissabte 5 de juliol es celebrarà a l\’estadi Serrahima entre les 22 hores i les 23 hores, sèries de 1000 metres per a corredors federats i no federats. La Direcció tècnica la farà la AA Catalunya i el cronometratge anirà a càrrec de ChampionChip i tots els que tinguin xip groc tenen inscripció gratuïta. Al acabar la cursa tindran un diploma amb el temps final i els parcials del 200 i el 600. Inscripcions a la mateixa pista abans de les 22 hores.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.