Inscripcions obertes a la Cursa de la Mercè 2008

0
526

La Cursa celebra tres dècades d\’atletisme popular emmarcada en la festa gran de Barcelona Com a tracta final d’estiu, la Festa Major de la ciutat de Barcelona, que tindrà lloc el proper mes de setembre, torna amb la seva proposta esportiva més popular: la Cursa de la Mercè, la prova atlètica de 10 quilòmetres que, any rere any, recorre els principals carrers de la ciutat. No obstant, aquesta nova edició no serà com qualsevol altra. I és que la Cursa de la Mercè 2008, que se celebrarà el proper 21 de setembre a les 9.30 hores, està d’enhorabona, ja que celebra 30 anys de promoció de l’atletisme popular i festiu a la ciutat Així és que, qui vulgui participar en la cursa i no vulgui perdre’s aquesta edició tant especial, ja poden inscriure’s a través del web de la Cursa de la Mercè 2008.| El període d’inscripció per Internet es perllongarà fins al proper 17 de setembre a les 20 hores. I és que per poder córrer aquesta cursa és necessari inscriure’s prèviament, ja que la inscripció és gratuïta però obligatòria. Per altra banda, cal tenir en compte que, com la resta de curses barcelonines, l\’ús del xip de cronometratge és obligatori. L\’atleta pot utilitzar el xip groc, en cas de tenir-ne de propi, o adquirir-lo als punts habituals de compra. I en cas de no tenir-ne, l\’organització en facilitarà un d\’un sol ús i no retornable al preu de 3 euros (IVA inclòs). En aquesta ocasió, com també en les anteriors proves atlètiques, l\’organització realitza també la campanya de reciclatge de xips \”El teu gest val per dos\”; com a mesura mediambiental i com a mesura solidària, ja que cada xip recollit representarà una aportació de 80 cèntims, en aquesta ocasió a l’ONG Afne. Les inscripcions en la modalitat presencial no començaran fins al proper 1 de setembre de 2008.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.