Marc Trias i Sílvia Tremoleda s\’imposen a Banyoles

0
691

L\’Ajuntament de Banyoles i la Federació Catalana de Triatló van organitzar conjuntament diumenge passat 29 de Juny del Triatló “B” de Banyoles (2200-80-20), competició que deu la denominació “B” a l\’antiga categoria internacional de mitja distància, que és l\’avantsala del ironman, en la qual no qual permès el “drafting” en el segment de ciclisme i que va contar en aquesta tercera edició amb 263 participants.| L\’equip del Club Triatló Manresa es va imposar en la classificació per equips i la seva principal basa, Marc Trias va dominar en les dues voltes del segment de natació, sent superat en el segment ciclista, per a recuperar la primera posició en l\’últim terç de la carrera a peu final, guanyant la prova amb un temps total de 3 h 50 min 42 s . Eric Bos (C.N. Olot) triatleta “finisher” d\’Hawaii (9:31), d\’origen francès i empordanès d\’adopció va realitzar el millor parcial ciclista a 41,11 km per hora, col•locant-se al capdavant en el segon segment i marcant el ritme de la prova juntament amb el seu company de l\’Olot Robert Pujals i 2 components del Club Esportiu Picornell: Héctor Colom i Guillem Lladó. Després de la segona transició Colom es va posar al capdavant fins a ser superat per Trias. L\’equip femení del Club Natació Reus Ploms va guanyar en classificació per equips, dominant la prova en la seva integritat. Sílvia Tremoleda que es va imposar amb un registre final de 4 h 14 min 46 s. Yves Ratincklx va finalitzar en segona posició per davant de Barbara Vassilatos (C.T. Sant Joan de les Abadesses).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.