OBERTA LA INSCRIPCIÓ DE LA CURSA POPULAR DE LA FESTA MAJOR DE TERRASSA

0
418

El dissabte 5 de Juliol, dins el marc de la Festa Major de Terrassa, es celebrarà la XXIXena Cursa Popular, que enguany esdevindrà \”Gran Premi Varo Hnos”, premi especial atorgat per aquesta entitat i amb el suport especíal de Toyota Orient Cars. Dins del programa de la Festa Major de Terrassa, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa organitza, i com ve essent habitual, la XXIXena edició de la cursa popular. Els atletes podran gaudir d’un circuit de 7,5 km per la ciutat de egarenca (a les 20,-h) , i el més petits competir, a les 19,30 h, en una distància de 800 m per la Rambla d’Egara, des d’on es situarà la sortida i l’arribada d’ambdues. Aquesta cursa forma part de la Lliga Internet-ChampionChip. Es pot fer la inscripció per internet a través de la pàgina web www.mitjaterrassa.cat . | A la vegada aquesta prova és la cinquena puntuable pel V Circuit de Curses Atlètiques Ciutat de Terrassa. La novetat d’enguany és el Gran Premi Varo Hermanos, i Toyota Orient Cars, que atorgaran un premi especial al guanyador i guanyadora de la prova absoluta. Aquesta cursa està organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa. Cursa solidaria.- Com en les darreres edicions, aquesta cursa té un caràcter marcadament solidari, ja que la recaptació de la inscripció, al simbòlic preu d’1 €, es destinarà aquest any a la intervenció d’emergència que actualment l’organització Acció contra la Fam està duent a terme a Malawi “Assistència humanitària a la població vulnerable afectada per les inundacions al Districte de Chikwawa”, com a conseqüència de les intenses pluges i inundacions que ha patit recentment aquest país des de començament d’any i, de manera més intensa, el passat mes d’abril. Permés informació o aclariments al respecte us podem consultar lapàgina webwww.mitjaterrassa.cat o adreçar-vos al 696233646. Les inscripcions es poden realitzar a Terrassa a l’I.M.C.E.T., al CLUB NATACIO TERRASSA, a la ZONA ESPORTIVA MUNICIPAL de CAN JOFRESA, i a les botigues de Terrassa INTERSPORT AROCA ( Av. Barcelona, 37), ESPORTS KÑERA (Sometent Castellà, 118) i CALIFORNIA SPORTS (Lepant, 209) fins el dimecres 2 de Juliol a les 19,-h. També a Barcelona DEPORTES DOMINGO CATALAN (Crta. Bordeta, 7), BIKILA (Passeig Pujades, 7), RUNNERS WORLD – P. (Garcia i Faria, 29), GINES SPORTS (Vélia, 50, junt Fabra i Puig), a Granollers L\’AIRE SPORTS (Catalunya, 12 ), a SABADELL ESPORTS MOLINS (Rambla Sabadell, 111), a Sant Cugat RUNNING VALLES (Can Mates, 2), i a Cornellà J\’ARRIBU (Marcelino Menendez Pelayo, 20). Per aquestes poblacions la inscripció es tancarà el dilluns 30 de Juny a les 19,-h. Igualment es pot fer la inscripció per internet a través de la pàgina web www.mitjaterrassa.cat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.