Marcel Zamora imbatible a l\’Ironman de Niça

0
610

El barceloní Marcel Zamora va assolir la seva tercera victòria consecutiva a l\’Ironman France disputat a Niça el passat 21 de juny. La prova disputada sota la distància de 3.800 metres de natació, 180 quilòmetres de ciclisme i 42,195 km de cursa a peu resulta ideal per Zamora, que per qüestió de segons en la natació del triatló olímpic, a on es pot anar en grup al segment de ciclisme, quedant perjudicat sense opcions al primers llocs, es va decidir per dedicar-se a la llarga distancia a on l\’esforç és totalment individual, com si fos una cronometrada de ciclisme. A l\’edició d\’enguany va tenir la forta rivalitat del francès Hervé Faure, que Zamora va solucionar amb un esplèndid parcial a la marató final de 2 h 45 min, per creuar la meta victoriós amb un temps final de 8 h 34 min 3 s.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.