ES POSEN A LA VENDA LES ENTRADES DEL MÍTING CIUTAT DE BARCELONA

0
390

Les entrades per assistir al Míting Internacional d’Atletisme Ciutat de Barcelona ja es troben a la venda. L’organització va decidir al seu moment fixar uns preus molt assequibles, de 5 a 12 euros, i ara ha posat a disposició dels afeccionats els sistemes d’adquisició més senzills i també còmodes perquè ningú no tingui problemes a l’hora de reservar les seves entrades.| Tot i que el mateix dia del míting, el 19 de juliol, es podran adquirir a les taquilles del propi Estadi Olímpic de Montjuiïc, des del dia d’avui les entrades ja es poden comprar mitjançant la pàgina web de la firma Telentrada , al telèfon exclusiu 902 10 12 12 o a qualsevol de les oficines i caixers de Caixa de Catalunya. El preu bàsic de 5 euros permetrà presenciar la reunió des de les dues corbes o a la recta oposada, on es desenvoluparà el triple salt femení i la llargada masculina, i el de 12 euros, des de la tribuna principal i els anteriors espais mencionats. La no numeració de les entrades fa que els afeccionats puguin moure’s lliurement per l’estadi per buscar les millors localitats on seguir les proves que considerin més interessants. Tot i que el cartell de figures del míting encara no està del tot definit, ja es compta amb la presència de la sueca Carolina Kluft, qui participarà al triple salt, on s’enfrontarà a la cubana Yargelis Savigne, actual campiona del món, amb les dues olímpiques vigents de velocitat (Yulia Nesterenko als 100 metres i Veronica Campbell als 200), amb el campió mundial indoor de 2008, el sudanès Abubaker Kaki, i amb pràcticament tots els millors atletes espanyols que, en aquests moments, persegueixen la realització de les mínimes de participació per anar als Jocs Olímpics de Beijing. Marta Domínguez, que en principi anava a córrer els 5.000 metres, competirà als 3.000 obstacles. També s’ha convidat al saltador de llargada panameny Irving Saladino, a la plusmarquista mundial de perxa, la russa Yelena Isinbayeva, al cubà Dayron Robles, que recentment va batre la plusmarca mundial de 110 tanques, i al jamaicà Usain Bolt, l’home més ràpid del món en aquests moments. Més de 250 atletes de 30 països intervindran a la reunió, que torna al panorama internacional després de vuit anys d’absència. El Míting Ciutat de Barcelona se celebrarà el dissabte 19 de juliol, a partir de les 19:30 hores, i és la primera prova test del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010, l’esdeveniment esportiu més gran que la ciutat té al seu horitzó més proper.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.