CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

0
336

Avui dimarts 24 de juny se celebrarà la quinzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs a l\’Estadi Municipal d\’Igualada, organitzat pel Club Atlètic Igualada. Aquest campionat el disputen els clubs classificats de la Lliga Catalana de Clubs, més els clubs que han participat a la Divisió d\’Honor i la Primera Divisió del Campionat d\’Espanya de Clubs. L\’Agrupació Atlètica de Catalunya, el Futbol Club Barcelona, el Medilast Sport Lleida, l\’ISS L\’Hospitalet, el CA Laietània i el CA Manresa, participen tant en la categoria masculina com en la femenina. La JA de Sabadell i el CA Canaletes ho faran en la categoria masculina, i l\’Aquadiver GEiEG i el CA Igualada en la femenina.| L\’actual campió és el FC Barcelona que es va imposar en les dues categories l\’edició passada que es va celebrar a l\’Estadi Joan Serrahima de Barcelona.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.