CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

0
391

Avui dimarts 24 de juny se celebrarà la quinzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs a l\’Estadi Municipal d\’Igualada, organitzat pel Club Atlètic Igualada. Aquest campionat el disputen els clubs classificats de la Lliga Catalana de Clubs, més els clubs que han participat a la Divisió d\’Honor i la Primera Divisió del Campionat d\’Espanya de Clubs. L\’Agrupació Atlètica de Catalunya, el Futbol Club Barcelona, el Medilast Sport Lleida, l\’ISS L\’Hospitalet, el CA Laietània i el CA Manresa, participen tant en la categoria masculina com en la femenina. La JA de Sabadell i el CA Canaletes ho faran en la categoria masculina, i l\’Aquadiver GEiEG i el CA Igualada en la femenina.| L\’actual campió és el FC Barcelona que es va imposar en les dues categories l\’edició passada que es va celebrar a l\’Estadi Joan Serrahima de Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.