150 participants en la 16ª Pujada i en la 9ª Caminada a l’Ermita de Sant Joan de Montblanc

0
1398

Nou èxit de participació en la tradicional pujada a l’ermita de Sant Joan de Montblanc que té lloc cada 24 de juny a Montblanc. 50 caminadors han pres part en la 9ª Caminada mentre que 100 corredors han participat en la 16ª Pujada a l’Ermita de Sant Joan. La pujada, amb una distància de 9,5 Qm, ha estat guanyada en categoria masculina per Xavier Sauquillo de l’Atlètic Borges, mentre que en categoria femenina s’ha imposat Mª José Gallardo, independent. Des del Club Atlètic Montblanc agrair la participació de tots els atletes, col·laboradors i us esperem a l’edició de l’any 2009.
Les classificacions i fotos de la prova es podran consultar a la pàgina web del club a partir del dijous 26 de juny.|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.