Actualitat Rafael Botello

0
306

Aquest Dijous m\’en vaig a Colòmbia per a iniciar la meva gira americana , aquest any hem decidit al costat del meu entrenador ( Gabi ) que seria mes curta ja que al ser any olimpic ens volem centrar en els jocs . El diumenge 29 de juny competire a la ciutat de Santiago de Cali ( Colòmbia ) sera una mitja marató , el dia 1 de juliol ho fare a Cedartown ( Geòrgia ) en 5 km asfalt , el 4 de juliol la Peachtree Road Race de 10 km ( Atlanta ) , aquesta carrera de 10 km és la mes important del món en cadira de rodes i la mes popular d\’Estats Units a nivell d\’atletes sense discapacitat , prop de 80.000 corredors .| La meva última prova serà el Meet in the Heat a la mateixa ciutat de Atlanta als 400 , 1500 i 5000 metres en pista . Aquestes competicions seran les ultimes abans dels jocs , doncs hem decidit no assistir als Campionats de Suïssa el 15 i 16 d\’agost a la ciutat de Arbon i a finals de juliol començar ja la meva concentració a altitud al Centre d\’Alt Rendiment de Sierra Nevada ( Granada ).
Notícies a la premsa local :
EL PAÍS I El País 2

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.