Actualitat Rafael Botello

0
378

Aquest Dijous m\’en vaig a Colòmbia per a iniciar la meva gira americana , aquest any hem decidit al costat del meu entrenador ( Gabi ) que seria mes curta ja que al ser any olimpic ens volem centrar en els jocs . El diumenge 29 de juny competire a la ciutat de Santiago de Cali ( Colòmbia ) sera una mitja marató , el dia 1 de juliol ho fare a Cedartown ( Geòrgia ) en 5 km asfalt , el 4 de juliol la Peachtree Road Race de 10 km ( Atlanta ) , aquesta carrera de 10 km és la mes important del món en cadira de rodes i la mes popular d\’Estats Units a nivell d\’atletes sense discapacitat , prop de 80.000 corredors .| La meva última prova serà el Meet in the Heat a la mateixa ciutat de Atlanta als 400 , 1500 i 5000 metres en pista . Aquestes competicions seran les ultimes abans dels jocs , doncs hem decidit no assistir als Campionats de Suïssa el 15 i 16 d\’agost a la ciutat de Arbon i a finals de juliol començar ja la meva concentració a altitud al Centre d\’Alt Rendiment de Sierra Nevada ( Granada ).
Notícies a la premsa local :
EL PAÍS I El País 2

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.