Burriac ATAC!08 – 6 de setembre de 2008

0
2394

Bon dia a totes i tots ! JA HEM OBERT LES INSCRIPCIONS!
Els del Centre Excursionista Vilassar de Mar ja estem amb les piles al màxim pel que serà el Burriac ATAC!08 i us enviem aquest missatge perquè no us quedeu enrera!!! La major part de vosaltres ja sabeu de que va, perquè heu vingut els anteriors anys o perquè vàreu estar a punt de venir-hi i al final us vàreu quedar sense places. Però us en fem cinc cèntims per recordar-ho a tots:| Burriac ATAC!08, és la quarta edició de la cursa nocturna que organitza el Centre Excursionista de Vilassar de Mar. A més de ser nocturna, la cursa té altres singularitats com sortir i acabar a zero metres sobre nivell del mar, però amb més de la meitat del seu recorregut format per corriols de muntanya. El seu final a la sorra platja, de nit i amb la possibilitat d’un bany al mar li donen un caràcter molt especial, més enllà de l’ambient que es crea formant part d’una corrua de corredors amb un llum frontal al cap pujant i baixant muntanyes i fent al cim del castell de Burriac. L’any passat vàrem gravar la cursa amb tres càmares… malgrat la foscor i les enlluarnades d’uns i altres al final hem pogut muntar el video de la cursa 2007: Burriac ATAC!08 – 6 de setembre de 2008
Com sempre, a una nova edició i afegim alguns canvis. En aquest cas hem fet una reformulació del circuit amb noves connexions, canvis de sentit, obtenint de tot plegat a una proposta de “delicatessen” . Aquest any tornarem a tenir control per xip, tots els qui vareu venir ja heu gaudit de l’agradable sensació de tenir en mà els vostres parcials, totals, etc. a més estem acabant de treballar per tenir al final, a la platja, vestidors i dutxes (pels qui el tema mar us faci por). I com no, seguim amb els nostres premis especials Toco-Coto (per les 40 primeres noies), els frontals de Energizer i el “Repte Healtsystem” per aquell qui faci el descens més ràpid del castell. Això sí, un any més limitem les inscripcions. Hem adaptat la cursa per poder incloure algun corredor més, però no podem fer màgia, ni portar-vos a córrer com un ramat a pasturar, per tant seguim creient que Burriac ATAC! ha de ser una cursa en la que els corredors i voluntaris es diverteixin i gaudeixin de les seves possibilitats dins la natura. Per això creiem que una inscripció il·limitada seria contraria a aquests objectius. Recordeu per tant que la inscripció està molt limitada i per tant, si ja sabeu que voleu venir, i no us voleu quedar fora, millor que us inscriviu quan abans millor. Sobre les inscripcions: Mantenim un preu per sota de la mitjana, 15€ d’inscripció + 5€ per aquells que no siguin federats (veure més informació a la web) en concepte d’assegurança. Penseu que a més de quatre avituallaments i d’un bany gratis al mar, quan acabeu la cursa teniu un entrepà, una bossa d’obsequis i un sorteig molt esplèndid.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.