EL MÍTING D´ATLETISME CIUTAT DE BARCELONA JA TÉ PÒSTER OFICIAL

0
435

El Míting Ciutat de Barcelona ja té pòster oficial. Tot seguint la política de màrqueting i comunicació dissenyada amb antelació, la reunió d’atletisme del pròxim 9 de juliol disposa des d’avui un cartell amb un missatge ple de contingut i d’intenció: rècord d’assistència. Aquesta és la voluntat de l’organització de l’esdeveniment, aconseguir una xifra rècord per un espectacle d’un dia a un estadi a Espanya.| La qualitat del cartell d’atletes que està a punt de tancar-se i els preus del tot assequibles de les entrades reforcen l’idea preconcebuda dels organitzadors: intentar que Barcelona, dos anys abans de la celebració del Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010, es posi al capdavant de les reunions atlètiques celebrades a Espanya en el terreny de l’assistència dels afeccionats. L’any 1991, la temporada abans dels Jocs Olímpics de 1992, Barcelona ja va tenir una molt elevada consideració i la Federació Internacional d’Atletisme (IAAF) li va concedir l’organització de la final del Grand Prix d’aquell any. El Míting Ciutat de Barcelona, que se celebrarà a l’Estadi Olímpic de Montjuïc, comptarà amb la presència de figures molt destacades com ara la sueca Carolina Kluft, que s’enfrontarà a la campiona mundial de triple salt, la cubana Yargelis Savigne, la també cubana Osleidys Menéndez, campiona olímpica de javelina, la bielorussa Yuliya Nesterenko, or a Atenes 2004 als 100 metres, i la jamaicana Veronica Campbell, campiona olímpica als 200. S’està negociant actualment amb Irving Saladino, Usain Bolt, Yelena Isinbayeva, Dayron Robles, Abubaker Kaki (arribarà a Barcelona, per a una estada de més d\’un mes, el pròxim 25 de juny al costat d\’uns altres 11 atletes sudanesos) i d’altres estrelles del tartan i ja és segura la presència dels millors atletes espanyols: Marta Domínguez, qui correrà 5.000 metres, Josephine Onya, els migfondistes, Jackson Quiñonez, Mario Pestano… El cartell forma part d’una primera fase d´una triple campana de promoció amb un punt d’unió que és la paraula rècord: rècord de participació per la campanya de la votació de la mascota, que es posa en marxa precisament aquesta setmana, rècord d’assistència pel míting i rècord de voluntaris per la campanya de voluntaris, prevista per la propera tardor.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.