La Cursa dels Templers a ritme de rècord

0
480

La Cursa dels Templers n\’ha tingut prou amb dos edicions per consolidar-se com una de les cites imprescindibles de l\’atletisme lleidatà. La prova creix a ritme de rècord, ja que ahir es van superar àmpliament tant el nombre de participants respecte a l\’edició anterior com el registre horari amb què es van cobrir els 10 quilòmetres del recorregut, que van batre tant el guanyador en homes com la vencedora en dones. |Tant l\’escenari de la sortida i la meta, a Gardeny, com el recorregut per l\’interior de la ciutat, atractiu i molt pla excepte a la part final, o la quantitat de detalls que l\’organització, el Club Km0 Ponent, posa a disposició dels atletes, fa que aquests s\’hagin llançat massivament a prendre part en aquesta cursa lleidatana. Si l\’any passat, en la primera edició, la prova va comptar amb 500 participants -i perquè l\’organització no en va acceptar més-, en aquesta edició s\’han superat els 700 amb què es volia tancar la inscripció -n\’hi ha hagut 720-, dels quals 633 han creuat la línia d\’arribada. Pel que fa als temps, també es van millorar els de l\’any passat. Si el 2007 Nacho Cáceres va récorrer els 10.000 metres en 30 minuts i 46 segons, el vencedor d\’aquesta edició, Mohamed Benhmbarka, hi va invertir gairebé un minut menys, 29:48. Però també van superar el rècord de l\’any passat el segon classificat, Otmane Btamai (30:23) i el tercer, Enrique Luque (30:41). Així mateix, la guanyadora femenina, Louise Brown, va vèncer amb un temps de 36:02, que supera per poc els 36:06 amb què Meritxell Calduch es va imposar l\’any passat. Hassna Bahom (37:11) va ser segona i Encarna Nuñez (37,42), tercera. No hi van faltar participants il·lustres, com els presentadors de TV3 Arcadi Alibés, que va acabar en el lloc 229, i Raquel Sans (586). Jordi Carol, president del Km0, ja té els pròxims reptes al cap: \”Arribar als mil participants i que Lleida surti al carrer a veure la prova\”. Diari Segre – 16-06-2008

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.