Blanco és el primer atleta que fa la mínima en 3.000 obstacles

0
448

El lloretenc va finalitzar en tercer lloc al Meeting de Huelva
L\’atleta lloretenc Josep Lluís Blanco va aconseguir el passat divendres la mínima per ser als Jocs Olímpics de Pequín, en aconseguir finalitzar en tercer lloc en la prova de 3000 metres obstacles que es va disputar dins el marc del IV Meeting Iberoamericà disputat a la ciutat andalusa de Huelva. Blanco és el primer atleta d\’Espanya que aconsegueix baixar de 8:24.00, la marca mínima per participar a la cita olímpica, tot i que això, de moment, no li garanteix la presència a la Xina.| El lloretenc, que va estar seguint el ritme dels africans i que tenia cames per a fer 8:18 o 8:20 va patir l\’excès d\’esforç del segon quilòmetre i va fondre\’s una mica en el tecer, acabant la prova amb 8:23.28, per darrere l\’etíop Nahom Mesfin i el qatarí Abubaker Ali Kamal. Una alegria pel lloretenc va ser quedar per davant de qui li va amargar la seva millor nit, el finlandès Jukka Keskisalo, que li va aixafar la festa en els darrers europeus d\’atletisme al aconseguir treure-li la medalla d\’or en els darrers 200 metres de la prova, va finalitzar en sisè lloc, a més de quatre segons de Blanco. A més, Blanco, aquesta temporada només ha estat superat per atletes africans en la prova d\’obstacles. L\’atleta del Lloret-La Selva, però, no ho té tot segur, doncs no es presentarà la llista oficial fins després del Campionat d\’Espanya, que se celebrarà a Tenerife el proper 26 de juliol. Abans, però, Blanco haurà de complir amb un altre compromís internacional, la Superlliga Europea, que se celebrarà el proper diumenge 22 de juny a la ciutat francesa d\’Annecy i en la que correrà en la seva especialitat, els 3.000 metres obstacles.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.