I Cursa Popular per la Integració a la Maquinista. 6 juliol.

0
335

La Maquinista, juntament amb AMIBA, el Districte de Sant Andreu i la CAM organitza, el proper 6 de juliol, la I Cursa Popular per la Integració. L`activitat tindrà lloc pels carrers del districte de Sant Andreu amb el centre comercial com a punt de partida i destinació final. Es tracta d`un circuit urbà de 5 ó 10km de longitud, en funció de la categoria del participant, en el que hi podran participar tant persones amb mobilitat reduïda com públic en general. L`organització espera arribar a la xifra dels 2000 corredors.| De cara a la cursa, el centre comercial posarà a l’abast dels participants un servei de guarda-roba i vestuari amb dutxes que hi serà disponible de 8h a 13h, en el Complex Esportiu Municipal Bon Pastor, ubicat al costat del Centre comercial La Maquinista. A més els participants rebran gratuïtament una bossa amb regals promocionals. Inscripcions obertes per Internet. | La I Cursa Popular per la Integració s`engloba dins les II Jornades de Sensibilització per a persones amb Discapacitat, que tindran lloc el 3, 4 i 5 de juliol. Al llarg d’aquest període s`organitzaran diverses activitats per mostrar com es desenvolupa el dia a dia d’una persona amb discapacitat. L`èxit de l`edició de l`any passat ha portat a La Maquinista a organitzar una 2ª edició proposant una sèrie d’espais on, d’una manera dinàmica i divertida, puguin participar totes les persones, sense cap tipus de discriminació. PROGRAMA:  Dijous, 3 de juliol de 2008, hora a determinar Inauguració de les II Jornades de Sensibilització per a Persones amb Minusvalidesa i Discapacitat i de la I Cursa Popular per la integració.  Divendres, 4 de juliol de 2008, hora a determinar Tenis de taula. Exhibició . Exhibició de jugadors discapacitats en cadira de rodes i posterior participació del públic en igualtat de condicions. Gimcana de Sensibilització Social  Dissabte, 5 de juliol de 2008, hora a determinar Bàsquet 3×3 en cadira de rodes. Exhibició de jugadors discapacitats en cadira de rodes i posterior participació del públic en igualtat de condicions. Gimcana de Sensibilització Social  Diumenge, 6 de juliol, a les 9.00h. I Cursa Popular per la Integració La Maquinista – Districte de Sant Andreu Per més informació: InterMèdia GdC – Arola Bofill- abofill@intermedia.es Tel: 93 415 76 62 – 647 40 04 35

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.