I Cursa Popular per la Integració a la Maquinista. 6 juliol.

0
399

La Maquinista, juntament amb AMIBA, el Districte de Sant Andreu i la CAM organitza, el proper 6 de juliol, la I Cursa Popular per la Integració. L`activitat tindrà lloc pels carrers del districte de Sant Andreu amb el centre comercial com a punt de partida i destinació final. Es tracta d`un circuit urbà de 5 ó 10km de longitud, en funció de la categoria del participant, en el que hi podran participar tant persones amb mobilitat reduïda com públic en general. L`organització espera arribar a la xifra dels 2000 corredors.| De cara a la cursa, el centre comercial posarà a l’abast dels participants un servei de guarda-roba i vestuari amb dutxes que hi serà disponible de 8h a 13h, en el Complex Esportiu Municipal Bon Pastor, ubicat al costat del Centre comercial La Maquinista. A més els participants rebran gratuïtament una bossa amb regals promocionals. Inscripcions obertes per Internet. | La I Cursa Popular per la Integració s`engloba dins les II Jornades de Sensibilització per a persones amb Discapacitat, que tindran lloc el 3, 4 i 5 de juliol. Al llarg d’aquest període s`organitzaran diverses activitats per mostrar com es desenvolupa el dia a dia d’una persona amb discapacitat. L`èxit de l`edició de l`any passat ha portat a La Maquinista a organitzar una 2ª edició proposant una sèrie d’espais on, d’una manera dinàmica i divertida, puguin participar totes les persones, sense cap tipus de discriminació. PROGRAMA:  Dijous, 3 de juliol de 2008, hora a determinar Inauguració de les II Jornades de Sensibilització per a Persones amb Minusvalidesa i Discapacitat i de la I Cursa Popular per la integració.  Divendres, 4 de juliol de 2008, hora a determinar Tenis de taula. Exhibició . Exhibició de jugadors discapacitats en cadira de rodes i posterior participació del públic en igualtat de condicions. Gimcana de Sensibilització Social  Dissabte, 5 de juliol de 2008, hora a determinar Bàsquet 3×3 en cadira de rodes. Exhibició de jugadors discapacitats en cadira de rodes i posterior participació del públic en igualtat de condicions. Gimcana de Sensibilització Social  Diumenge, 6 de juliol, a les 9.00h. I Cursa Popular per la Integració La Maquinista – Districte de Sant Andreu Per més informació: InterMèdia GdC – Arola Bofill- abofill@intermedia.es Tel: 93 415 76 62 – 647 40 04 35

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.