CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR i PROMESA

0
485

Aquest dissabte 14 de juny, es disputaran els Campionats de Catalunya Júnior i Promesa a l\’Estadi Municipal d\’Atletisme de Granollers. Es realitzaran a doble jornada, començant la matinal atlètica a partir de les 10.00 hores i la jornada de tarda a partir de les 16.00 hores. Aquests dos campionats arriben a l\’edició número vint-i-tres i està prevista la participació de més de quatre-cents atletes catalans en lluita per a aconseguir el títol autonòmic.| Aquests Campionats de Catalunya seran una bona oportunitat per a obtenir mínimes de participació pels corresponents Campionats d\’Espanya. El proper cap de setmana, 21 i 22 de juny se celebrarà l\’estatal de la categoria júnior a Vitòria, i el 12 i 13 de juliol el de la categoria promesa a Monzón.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.