CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR i PROMESA

0
375

Aquest dissabte 14 de juny, es disputaran els Campionats de Catalunya Júnior i Promesa a l\’Estadi Municipal d\’Atletisme de Granollers. Es realitzaran a doble jornada, començant la matinal atlètica a partir de les 10.00 hores i la jornada de tarda a partir de les 16.00 hores. Aquests dos campionats arriben a l\’edició número vint-i-tres i està prevista la participació de més de quatre-cents atletes catalans en lluita per a aconseguir el títol autonòmic.| Aquests Campionats de Catalunya seran una bona oportunitat per a obtenir mínimes de participació pels corresponents Campionats d\’Espanya. El proper cap de setmana, 21 i 22 de juny se celebrarà l\’estatal de la categoria júnior a Vitòria, i el 12 i 13 de juliol el de la categoria promesa a Monzón.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.