CAMPIONAT DE CATALUNYA DE VETERANS

0
278

El proper diumenge 15 de juny, a l\’Estadi Municipal de Lloret de Mar, es disputarà el Campionat de Catalunya d\’Atletes Veterans. Es realitzarà a doble jornada, començant la matinal a partir de les 09,30 hores i la jornada de tarda a partir de les 15.30 hores. Més de cinc centenars d\’atletes catalans participaran en aquest campionat autonòmic en lluita per aconseguir el títol català. El Campionat de Catalunya també pot servir com a preparació del Campionat d\’Espanya que se celebrarà del 27 al 29 de juny a Gandia.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.