Presentada la segona edició de la Cursa dels Templers

0
342

Lleida acollirà el proper 15 de juny la segona edició de la Cursa dels Templers, organitzada conjuntament per l\’Associació Atlètica Km0 Ponent i l\’Ajuntament de Lleida. Es tracta d\’una cursa de 10 km urbans per la ciutat de Lleida, ciutat europea de l\’esport 2008, amb sortida i arribada al Castell Templer de Gardeny. Els tinent d\’alcalde Txema Alonso i Montse Mínguez han presidit la presentació de la cursa en representació de la Regidoria d’Esports i la Regidoria de Turisme, hi han assistit també el President de Km0 Ponent i el President de Joves Advocats, entitat que enguany patrocinarà la prova al costat de Federòptics i Pujol, a més de les anteriorment esmentades regidories de turisme i esports de l’Ajuntament de Lleida. | Els organitzadors han destacat com a novetats l’ampliació de fins a 700 inscripcions ja que l’any passat «no van poder córrer tots els que ho van voler, cosa que ens va saber molt de greu», d’altra banda s’avançarà la sortida a les 9.30 hores per esquivar una mica més la calor. Novetat El tancament d\’inscripcions, serà el proper dijous dia 19 (17.00 on-line, 14:00 Turisme de Lleida) o quan s\’arribi a 700 inscrits.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.