Presentada la segona edició de la Cursa dels Templers

0
483

Lleida acollirà el proper 15 de juny la segona edició de la Cursa dels Templers, organitzada conjuntament per l\’Associació Atlètica Km0 Ponent i l\’Ajuntament de Lleida. Es tracta d\’una cursa de 10 km urbans per la ciutat de Lleida, ciutat europea de l\’esport 2008, amb sortida i arribada al Castell Templer de Gardeny. Els tinent d\’alcalde Txema Alonso i Montse Mínguez han presidit la presentació de la cursa en representació de la Regidoria d’Esports i la Regidoria de Turisme, hi han assistit també el President de Km0 Ponent i el President de Joves Advocats, entitat que enguany patrocinarà la prova al costat de Federòptics i Pujol, a més de les anteriorment esmentades regidories de turisme i esports de l’Ajuntament de Lleida. | Els organitzadors han destacat com a novetats l’ampliació de fins a 700 inscripcions ja que l’any passat «no van poder córrer tots els que ho van voler, cosa que ens va saber molt de greu», d’altra banda s’avançarà la sortida a les 9.30 hores per esquivar una mica més la calor. Novetat El tancament d\’inscripcions, serà el proper dijous dia 19 (17.00 on-line, 14:00 Turisme de Lleida) o quan s\’arribi a 700 inscrits.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.