El passat diumenge 8 de juny es va celebrar a Cantonigròs el IV Memorial Ramon Oliu.

0
552

Enguany, a més a més de la cursa tradicional dels adults, que va aplegar 165 corredors i corredores, es van realitzar com a novetat dues curses infantils per a nens i nenes de 0 a 14 anys, amb un total de 50 participants. | Com sempre, no hi va haver premis per a ningú en la cursa dels grans, però, tot i tractant-se d’una cursa no competitiva, cal fer menció als tres homes i dones que van arribar primer: 1er Daniel Bayés 36.10; 2on Jaume Aragonés 36.24; 3er Pep Riera 36.59. 1ra. Núria Puig 48.30; 2naSusana Gomez 49.17; 3ra Mar Puig 50.30 De les curses dels petits no es va fer classificació. Tots i cadascun, però, van rebre una medalla a l’arribada. La combinació de les proves de grans i petits -el present i el futur- li va donar, segons el parer de molts, una nova dimensió a l\’homenatge que l\’atletisme popular rendeix cada any en el seu poble natal al genuí introductor a Catalunya i a la resta de l’Estat d\’aquesta bogeria del córrer de forma lúdica.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.