Aquestes són les quatre mascotes escollides pel Comitè Organitzador del Campionat d’Europa d’atletisme Barcelona 2010

0
1807

La primera gran campanya del Campionat d’Europa d’atletisme Barcelona 2010 ja ha començat a rodar. Es tracta de l’elecció de la mascota identificativa de l’esdeveniment, un fet que l’organització ha optat per consultar amb l’opinió pública. Així doncs, seran els propis barcelonesos, a més de tots aquells ciutadans d’altres llocs d’Espanya i inclús d’altres països, qui decidiran quina és la mascota de Barcelona 2010 en un procés de 40 dies que conclourà la mateixa jornada que a Montjuïc es disputi el Míting Ciutat de Barcelona. Els afeccionats poden votar la mascota que més els hi agradi o bé mitjançant la web del campionat, o bé en diferents instal·lacions esportives municipals de Barcelona i província a les quals s’han instal·lat unes urnes. Es tracte de cinc seleccionades estratègicament per a poder facilitar l’accés a la votació, ja que entre les cinc cobreixen tot el territori esportiu de la ciutat: Piscines Bernat Picornell, Poliesportiu de Bac de Roda, Parc Esportiu de Can Dragó, Poliesportiu de l’Espanya Industrial i el Centre Esportiu de la Sagrada Família, i una més a Mollet del Vallès, al Centre Cívic La Marineta.| També es podrà fer l’enviament del vot durant la disputa d’alguns interessants esdeveniments atlètics d’aquesta temporada estival no només de Catalunya, com és el cas de la reunió del 19 de juliol a Montjuïc, sinó també de la resta d’Espanya (proves de Salamanca i Madrid) i de l’estranger (SPAR Copa d’Europa a Annecy. És per això que us demanem la vostra col·laboració en la votació de la mascota a través d’Internet. Ens seria de molta utilitat que es pogués accedir a la votació des de la vostra pàgina web per poder arribar al màxim nombre de persones.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.