La Nike Human Race ja està en marxa. 31 agost 2008 a 24 ciutats de tot el món.

0
384

Ja està operatiu el web de Nike que anuncia una experiència única mundial: la mateixa cursa a 24 ciutats arreu del món, Buenos Aires, Shangai, Vancouer, Singapur, Paris, Londres, Roma, New York, etc. i al Estat Espanyol es cel•lebrarà a Madrid. Tots els participants correran per una causa solidària a escollir entre: ninmillion.org , livestrong i wwf a la que donaran el 10% de la inscripció i la possibilitat d’afegir una aportació extra al fer la inscripció. La cursa de Madrid té un límit de 15.000 participants, es farà com totes, el diumenge 31 d ‘agost a les 20 hores, hora local, amb sortida al Parc del Retiro i arribada a la Casa de Campo, creuant els llocs més cèntric de Madrid com la Plaça Neptuno, Carrera San Gerónimo, Puerta del Sol, Palacio Real i final al costat del Pavellò Arena a la Casa de Campo amb concert musical només acabar la cursa. Inscripcions obertes al web del Nike Plus seleccionant la ciutat de Madrid.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.