L’ESTADI OLÍMPIC ES RENTA LA CARA PEL MÍTING CIUTAT DE BARCELONA

0
548

L’Estadi Olímpic Lluís Companys veurà sensiblement millorada la seva pista de tartan de cara al Míting d’atletisme Ciutat de Barcelona del dia 19 de juliol. El comitè organitzador del Campionat d’Europa Barcelona 2010, que també és el responsable del míting juntament a la Real Federación Española de Atletismo (RFEA), ha aprovat un pressupost per la reparació dels desperfectes al tartan i pel repintat de tota la pista. Les obres de millora començaran una vegada s’hagi celebrat el darrer acte que es desenvoluparà a l’estadi abans del míting, una concentració de la firma Bacardí programada pel dia 5 de juliol. Josep Sánchez, director de l’àrea d’instal—lacions de B10 i màxim responsable de l’estadi, creu que hi haurà temps suficient per a què els expertes de Mondo, que és el material amb el qual està equipat el recinte de Montjuïc, realitzin la seva feina.| “Aquest any farem una obra reduïda, tot i que creiem que serà suficient pel míting”, ha indicat Sánchez, qui ja compta amb abordar una nova i més profunda reparació de cara al Campionat d’Espanya absolut d’atletisme de 2009 i amb la instal—lació d’una nova pista abans de la disputa de Barcelona 2010. “Ara hem d’arreglar els desperfectes més visibles i deixar la pista neta i llampant per després repintar-la. Tindrà molt bon aspecte”, assegura Sánchez. El Míting Ciutat de Barcelona constituirà el retorn de l’atletisme internacional del màxim nivell a l’estadi després de vuit anys d’absència. La reunió va néixer l’any 1982, a l’Estadi Joan Serrahima, i es va mantenir al calendari internacional, amb diversos altibaixos provocats per la disputa de la final del Grand Prix (1991), els Jocs Olímpics (1992) i la crisi dels noranta (1994-97), fins l’any 2000. La disputa del Campionat d’Europa de 2010 a Barcelona ha fet possible la recuperació del míting, que de moment ja té assegurada la seva disputa durant els anys 2008, 2009 i 2010. Per la present edició s’està negociant amb més de 200 atletes estrangers, alguns d’ells campions olímpics i del món. Carolina Kluft, medalla d’or olímpica, mundial i europea d’heptatló, ja ha confirmat la seva assistència, així com la gran majoria dels atletes que composen la selecció espanyola que hi anirà als Jocs Olímpics de Beijing.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.