Participació catalana a la \”Cursa de 6 dies d\’Antibes (FRA)\”

0
535

Avui a les 18h, 8-6-8, comença una cursa poc habitual: una cursa de 6 dies. A finals del sXIX eren molt conegudes i hi havia apostes i grans premis per als primers. Fa uns anys han tornat i ja hi ha hagut grans ultrafondistes que han fet molt bones marques: el grec Yiannis Kouros i el francès J.G.Boussiquet han fet marques superiors als 1030 km. La que us comento es farà a Antibes (al sud de França i prop de Mònaco). D\’avui i fins al proper dIssabte. Hi participarà un català: Eduard Clemente, tercer a la recent cursa de 24 hores de Torrejon d\’Ardoz del passat maig amb més de 200km.| Si voleu enviar-li ànims des de Catalunya heu d\’enviar missatges a gerard.cain@wanadoo.fr i especificar el nom de l\’atleta i els hi passaran per altaveus: no sabeu com anima els missatges des de casa …. Ja ho sabeu si voleu saber els resultats provisionals ho podeu fer consultant www.6jours-antibes.fr (a l\’apartat \”LIVE 2008\”) Juntament amb la cursa de 6 dies hi havia una de 48 hores on m\’hi havia inscrit però al final per motius de feina no hi puc anar. M\’hauré de conformar en seguir a Edu. Ànims Edu!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.