Participació catalana a la \”Cursa de 6 dies d\’Antibes (FRA)\”

0
433

Avui a les 18h, 8-6-8, comença una cursa poc habitual: una cursa de 6 dies. A finals del sXIX eren molt conegudes i hi havia apostes i grans premis per als primers. Fa uns anys han tornat i ja hi ha hagut grans ultrafondistes que han fet molt bones marques: el grec Yiannis Kouros i el francès J.G.Boussiquet han fet marques superiors als 1030 km. La que us comento es farà a Antibes (al sud de França i prop de Mònaco). D\’avui i fins al proper dIssabte. Hi participarà un català: Eduard Clemente, tercer a la recent cursa de 24 hores de Torrejon d\’Ardoz del passat maig amb més de 200km.| Si voleu enviar-li ànims des de Catalunya heu d\’enviar missatges a gerard.cain@wanadoo.fr i especificar el nom de l\’atleta i els hi passaran per altaveus: no sabeu com anima els missatges des de casa …. Ja ho sabeu si voleu saber els resultats provisionals ho podeu fer consultant www.6jours-antibes.fr (a l\’apartat \”LIVE 2008\”) Juntament amb la cursa de 6 dies hi havia una de 48 hores on m\’hi havia inscrit però al final per motius de feina no hi puc anar. M\’hauré de conformar en seguir a Edu. Ànims Edu!!

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.