Èxit total al 3er Triatlo de Salou, segona etapa del circuit Tri-Trials Series 2008, i Campionat de Catalunya absolut de Triatló.

0
672

Per primer cop aquesta temporada la pluja ha permès gaudir de la jornada, que ha començat a les 8:30h amb la sortida simultanea de la cursa a peu de 10Km i el Triatló Sprint (750m – 20km – 5km). 10 minuts mes tard, a les 8:40 ha tingut lloc la sortida del Triatló Olimpic (1500m – 40km – 10km), on els millor triatletes de Catalunya es jugarien les posicions del podium. En total casi 600 triatletas han fet un nou record de participació a Salou, convertint-se aixi en el segon triatló mes gran de Catalunya despres del de Barcelona 20-7-08. | Alguns moments de confusió en el segment de natacio, han fet que que el vigent campio Xavi Llobet, perdés temps respecte els seus rivals i sortis de l\’aigua despenjat del grup capdavanter, pero rapidament ha pogut enllaçar amb aquest, en el tram ciclista. Mes enrera nombrosos \”pelotons\” es perseguien pel circuit de 8Km on havien de donar 5 voltes avans de deixar la bicilceta a boxes per començar a corre. Finalment un grup format per 5 triatletes (Xavi Llobet, Bernat Moragues, Santi Pellejero, David Royo….) han mantingut les difrencia i han baixat a corre amb mes de 2 min de avantatge, i s\’han jugat el campionat entre ells. Llobet, ja des del principi ha ocupat la primera posicio, que no ha deixat fins a creuar la meta, en segona posicio Bernat Moragues i Santi Pellejero ha ocupat la tercera posicio. En categoria femenina, Nuria Pedrisa ha vençut clarament. Per equips el Club Natació Mataró ha sigut el clar campió de Catalunya en ,categoria Masculina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.