EL MÍTING CIUTAT DE BARCELONA JA TÉ PÀGINA WEB

0
460

El Míting Internacional d’atletisme Ciutat de Barcelona compta des del dia d’avui amb la seva pròpia pàgina web. Quan encara falta més i mig per la celebració d’aquesta important reunió atlètica (19 de juliol) que enguany torna al calendari internacional, la promoció es veurà augmentada substancialment gràcies al nou lloc web, al qual es pot accedir des del de la Real Federación Española de Atletismo. Aquest nou mitjà de comunicació posa de manifest la transcendència de la recuperació del míting i dóna a conèixer totes les dades i informacions que pot necessitar l’afeccionat. | Es recrea la història de la competició, que va començar al 1982 a l’Estadi Joan Serrahima, s’ofereixen valuoses estadístiques com ara els rècords del míting, els de l’estadi o les millors marques de tots els atletes (sense importar la seva nacionalitat) al territori espanyol, i es presenta aquesta edició de 2008 amb una amplíssima i detallada informació. Vídeos, fotografies i l’arxiu amb els resultats tècnics de les 13 edicions del míting que s’han celebrat posen en valor una pàgina web que sense cap mena de dubte tindrà molt bona resposta entre els afeccionats a l’atletisme. El Míting Ciutat de Barcelona torna a l’escena després de vuit anys d’aturada i gràcies als impulsos del Campionat d’Europa de 2010 que se també se celebrarà a l’Estadi Olímpic de Montjuïc. Més de 250 atletes de tot el món participaran a les 18 proves programades, entre ells campions olímpics i del món d’aquests darrers anys. La majoria dels espanyols, en busca de les mínimes de participació pels Jocs Olímpics de Beijing, han confirmat la seva assistència.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.