Barberà del Vallès fomenta el coneixement del riu Ripoll amb una caminada popular

0
5296

Barcelona.- Una caminada popular busca fomentar el coneixement del riu Ripoll al seu pas per Barberà del Vallès (Vallès Occidental). La tercera edició de la prova es durà a terme aquest diumenge a partir de dos quarts de deu del matí, que sortirà des de la plaça de la vila de la localitat. L\’itinerari, de deu quilòmetres, passarà per llocs històrics del municipi com ara l\’església la Romànica i el castell i està previst que passat el migdia s\’arribi altre cop al punt de sortida. La jornada, organitzada pel Grup Senderista Barberà i l\’ajuntament vallesà, està dirigida a tots els públics i no cal inscripció prèvia.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.