SUMARI de la Revista MARATHON del mes de JUNY-2008

0
481

Mulla’t i Corre al Circuit de Catalunya: Gran èxit de recaptació:17.600 euros per a l’esclerosi. Aniversari dels 30 anys de la Cursa El Corte Inglés: Extraordinària participació amb 54.975 inscrits. (3) Present i futur de la Marató de Barcelona: Balanç de l’última edició i presentació de la propera I A MÉS A MÉS: Comentaris de proves a casa nostra.- Els 65 km del Meridià Verd a Peu Intemperie. – Marató de Madrid: Chema obté el seu primer triomf. – Singular ‘Carrera del Ebro’ a l’Aragó. Flaixos internacionals d’atletisme. – Els nostres representants als Jocs de Pequín. – Temes de salut: Torna la calor!.| I, com sempre, el CALENDARI de les properes proves del JULIOL amb 43 propostes diferents. Totes confirmades i amb les dades per a fer la inscripció i un telèfon de contacte. GRAN OFERTA DE JUNY. Els que es facin nous subscriptors abans del 14 de JUNY rebran la revista cada mes, la Samarreta qudribarrada, un pantalon curt de córrer i gratis la inscripció a la CURSA de la VILA OLÏMPICA del 15 de JUNY. Tot per 48 euros. Si n’esteu interessat us podeu baixar la butlleta de subscripció de la pàgina web: www.revistamarathon.com.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.