15 DE JUNY – CURSA DE LA VILA OLÍMPICA

0
2731

JA ÉS OBERTA LA INSCRIPCIÓ D’AQUESTA TRADICIONAL CURSA BARCELONESA
Les avantatges d’aquesta prova són moltes en especial pel atletes de Barcelona ciutat que poden anar en metro fins l’arribada (línia IV, groga, baixant en Vila Olímpica o en Bogatell) o escalfant des de els seus domicilis. A més de la prova Open de 10 km hi haurà una altra infantil-juvenil d’una milla, la qual cosa fa que pot participar-hi tota la família.| Informació a l’adreça de : l’organitzador.
Inscripció general: 12 euros. Inscripció reduïda de 10 euros als socis de: Revista Marathon, Gimnàs Metropòlitan, Corredors.cat i associats al poliesportiu de Nova Icària. Els tríptics d’inscripció es poden recollir a les botigues d’esports: Bikila, Runnersworld, Intemperie, Forum, Domingo Catalán i California Sports de Terrassa. Oferta d’inscripció: tots els aletes que es facin subscriptors de la revista MARATHON des de l’1 de Maig fins el 14 de juny tindran la inscripció a la cursa totalment gratis; a més a més, rebran la revista cada mes fins desembre per correu privat més una samarreta quadribarrada i un pantalon de córrer d’obsequi. Butlleta de subscripció a: www.revistamarathon.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.