Arriba la segona edició de la Cursa Templers – 15-juny-Lleida.

0
449

Lleida acollirà el proper 15 de juny la segona edició de la Cursa dels Templers, organitzada conjuntament per l\’Associació Atlètica Km0 Ponent i l\’Ajuntament de Lleida. Es tracta d\’una cursa de 10 km urbans per la ciutat de Lleida, ciutat europea de l\’esport 2008, amb sortida i arribada al Castell Templer de Gardeny i que ja en la seua primera edició va ser capaç d’aplegar 500 atletes. Com a novetats els organitzadors han ampliat el nombre d’inscripcions a 700, a quinze dies de la prova ja sobrepassen els 200 inscrits, avançaran la sortida a les 9.30 hores i la prova tindrà puntuació doble a la lliga Championchip. Link a cursa dels templers www.cursatemplers.cat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.