Arriba la segona edició de la Cursa Templers – 15-juny-Lleida.

0
374

Lleida acollirà el proper 15 de juny la segona edició de la Cursa dels Templers, organitzada conjuntament per l\’Associació Atlètica Km0 Ponent i l\’Ajuntament de Lleida. Es tracta d\’una cursa de 10 km urbans per la ciutat de Lleida, ciutat europea de l\’esport 2008, amb sortida i arribada al Castell Templer de Gardeny i que ja en la seua primera edició va ser capaç d’aplegar 500 atletes. Com a novetats els organitzadors han ampliat el nombre d’inscripcions a 700, a quinze dies de la prova ja sobrepassen els 200 inscrits, avançaran la sortida a les 9.30 hores i la prova tindrà puntuació doble a la lliga Championchip. Link a cursa dels templers www.cursatemplers.cat.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.