TRIATLÓ : Xavier Llobet i Neus Cayla invencibles a Mataró

0
399

El Centre Natació Mataró va organitzar diumenge passat 1 de juny la vuitena edició del clàssic triatló esprintCiutat de Mataró (750-20-5), tancant la inscripció amb antelació com és habitual en aquesta prova que s\’auto limita a 430 participants, afegint els 63 escolars que van participar en les 2 sèries d’aquatló que es van disputar abans del lliurament de premis de la prova del Circuit Cátala de Triatló. Aquesta competició afegeix un al·licient extra al programar la sortida de la categoria femenina amb un avenç de 8 minuts pel que fa a la categoria absoluta masculina, amb el Gran Premi Kia Mataró en joc que es concedeix a un únic vencedor, sigui home o dona. | El gruix dels components del Centre Natació Mataró va passar a realitzar tasques organitzatives, participant en carrera tan solament els millor preparats, plantejament que va tenir com recompensa la victòria per equips tant en categoria masculina com en la femenina, amb triatletes del Mataró intercalats en les primeres posicions absolutes i especialment en la categoria femenina on van dominar amb autoritat en els llocs de pòdium. Mònica Pellejero va ser la més ràpida en el segment de natació i al costat de Neus Cayla van realitzar el segment ciclista al capdavant. Sara Loher va realitzar aquest segon segment en solitari en tercera posició, distanciant-se sota la pluja de Paloma Dorvil (Prat Triatló) i Núria Padrisa (Reus Ploms) que es van mantenir juntes fins al tercer segment. David Royo (Mataró) va ser el primer en incorporar-se al ciclisme, aparellat amb Xavier Llobet (C.T. Manresa) que va realitzar la natació al seu deixant, sent neutralitzats per Bernat Moragas (Mataró) en el primer quilòmetre per a fer junts les 2 voltes al capdavant de carrera. Per darrere es va formar un grup amb 10 perseguidors, 3 del Mataró: Israel Escudero, Xavier Casal i Carles Santisteve; 2 del Natació Barcelona: Xavier G. Carabí i Cristian Guillamot; Xavier Torrades (Reus Ploms), Arnau Bellapart (C.N. Vic-ETB), Sergio García (Prat Triatló), Joan Molist (Triatló Blanes-Freebike) i Alvaro Range (Puigcerdà), sense aconseguir reduir el minut de retard sobre el grup de cap. Llobet va deixar la bicicleta decidit a superar a Cayla, la primera dona, encara que al completar la primera de les 2 voltes de carrera a peu els més de 2 minuts d\’avantatge d\’aquesta última semblaven suficients per a aconseguir el premi especial Kia. Els cadets i els veterans van iniciar la prova al costat de les fémines i el jove triatleta Mateo García (C.N. Montjuïc) va ser el primer a creuar la meta, encara que els 8 minuts a descomptar ho van allunyar dels primers llocs de la classificació general. En la recta final Xavier Llobet va completar la feta superant a Neus Cayla per creuar la línia de meta amb tant sols 9 segons d\’avantatge i un registre final de 56 min 39 s . Bernat Moragas va finalitzar en segona posició per davant de David Royo. Mònica Pellejero i Sara Loher van completar un pòdium femení íntegre del Mataró, finalitzant per davant de les 38 participants femenines.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.