Núria Ferrer Campiona de Catalunya per 4a vegada

0
529

L’atleta barberenca, Núria Ferrer, monitoria de l’escola d’atletisme de la UA Barberà i atleta de l’Agrupació Atlètica Catalunya, es va fer ahir diumenge amb el seu 4t títol absolut de Catalunya en el llançament de javelina. Ferrer va fer un gran concurs amb 3 llançaments per sobre de 45m. I va arribar en el segon intent fins als 47m82, que suposen millor marca catalana de l’any, i que li van permetre tornar a penjar-se l’or cinc anys després. Amb aquest nou títol, la barberenca suma el seu quart or en la javelina absoluta (2001, 2002, 2003 i 2008) en els campionats de Catalunya d’estiu i confirma les bones sensacions que estava deixant aquesta temporada.| A més, després de la javelina, Ferrer va participar també al llançament de pes on es va penjar una segona medalla. En aquest cas la barberenca va ser segona amb 12m17cm només superada per l’atleta olímpica Irache Quintanal. Amb les dues medalles d’ahir, Ferrer ja suma 13 metalls en els campionats de Catalunya absoluts d’estiu entre el pes i la javelina (4 ors, 7 d’argent i 2 de bronze).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.