Juan Manuel Álvarez i Olga Álvarez, guanyadors a Nou Barris

0
549

La pluja ha estat la principal protagonista d’una Cursa Popular de Nou Barris que a la seva edició número 22 comptava amb més de 1.000 inscrits. La victòria a la categoria masculina ha estat per Juan Manuel Álvarez (AE Blanc i Blau), que ha reivindicat el seu gran estat de forma amb un magnífic triomf amb 33:35 en 10 quilòmetres, i en fèmines la guanyadora a la prova disputada amb motiu de la Festa Major d’aquest districte barceloní ha estat l’atleta de la Diputació de Barcelona Olga Álvarez.| L’atleta “perico” Juan Manuel Álvarez ha estat el clar guanyador d’una cursa de Nou Barris que aquest jove ja comandava al quilòmetre 2. Una mica abans, el corredor del ISS L’Hospitalet Francesc Guim, aprofitant la baixada del passeig de Fabra i Puig, feia la primera selecció entre els favorits de la prova i estirava el grup capdavanter. Només Álvarez va poder seguir les evolucions del seu rival i tots dos van obrir un important forat respecte la resta dels participants. Al pas per la meitat d’aquesta cursa organitzada pel Club Atletisme Nou Barris, els dos atletes ja portaven uns 20 segons de diferència amb Germán Córdova i Josep María Casas (Diadora Domingo Catalán). Però no va ser fins el quilòmetre 7, a la pujada del passeig Valldaura, quan Juan Manuel Álvarez va fer l’atac final al seu company d’escapada. El corredor del Blanc i blau va fer un canvi de ritme que va demostrar la seva autoritat i que el va llançar cap a una victòria que l’any passat se li va resistir als darrers metres i que va anar a parar a mans de Marco Pérez Welsh. Francesc Guim va mirar de no separar-se gaire d’Álvarez, però en els darrers metres per la Via Júlia Álvarez no es va deixar sorprendre i es va imposar amb tota autoritat amb 33:35 tot i la forta pluja que els va acompanyar durant tot el recorregut. La segona plaça va ser per Francesc Guim amb 33:49 i el podi el va completar l’equatorià Germán Córdova amb 34:01. A la categoria femenina també va destacar des del primer moment la Olga Álvarez (CA Diputació de Barcelona), que al pas per l’equador de la prova ja portava un important avantatge respecte les seves rivals. Finalment va creuar la línia d’arribada amb una marca de 43:55 i amb una diferència de més d’un minut i mig respecte la Montse de la Hermosa (Fondistes Penedés), que va entrar a la segona posició (45:34). Les places del podi van estar molt disputades fins els darrers instants, ja que la segona i la cinquena classificades només van quedar separades per set segons. La tercera posició va ser per l’atleta local Susana Martín amb 45:35, quarta va ser la fondista del club organitzador María José Carretero (CA Nou Barris) amb 45:39 i la cinquena plaça la va aconseguir la Irene Rodríguez, que va signar 45:41. La jornada atlètica es va completar amb tota una sèrie de curses de promoció per a totes les categories que van comptar amb una bona participació per part d’atletes de molts clubs del territori català i d’integrants de les escoles d’atletisme i dels col·legis del districte de Nou Barris que també es van voler sumar a aquesta festa esportiva.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.