Primeres beques Josep Lluís Blanco

0
540

Les Beques Josep Lluís Blanco”, que neixen amb la voluntat d’impulsar els joves valors de l’atletisme català, menors de 19 anys, amb l’objectiu de projectar-los internacionalment. L’atleta del Lloret la Selva Josep Lluís Blanco és el fundador d’aquestes beques, i juntament amb la col·laboració de diferents patrocinadors la suma de les beques ascendeix a ajudes econòmiques valorades entre 2.500 i 3.000 euros. Quantitat que rebran cada un dels cinc atletes que han estat escollits per ser els beneficiaris d’aquesta primera beca. Els atletes en qüestió són Jonathan Hernández i Arnau Parareda, del Lloret la Selva, Judit Rovira, del Girona Costa Brava, Núria Gil del Reus i Núria Ortilles del UGE Badalona. A , l’acte de presentació de les beques hi van assistir, a més dels premiats i el mateix Blanco, Romà Cuyàs, president de la federació catalana d’atletisme, Josep Maria Antentas, vicepresident de la FCA, i Josep Sagué, representant territorial de la secretaria general de l’Esport. !

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.