Primeres beques Josep Lluís Blanco

0
325

Les Beques Josep Lluís Blanco”, que neixen amb la voluntat d’impulsar els joves valors de l’atletisme català, menors de 19 anys, amb l’objectiu de projectar-los internacionalment. L’atleta del Lloret la Selva Josep Lluís Blanco és el fundador d’aquestes beques, i juntament amb la col·laboració de diferents patrocinadors la suma de les beques ascendeix a ajudes econòmiques valorades entre 2.500 i 3.000 euros. Quantitat que rebran cada un dels cinc atletes que han estat escollits per ser els beneficiaris d’aquesta primera beca. Els atletes en qüestió són Jonathan Hernández i Arnau Parareda, del Lloret la Selva, Judit Rovira, del Girona Costa Brava, Núria Gil del Reus i Núria Ortilles del UGE Badalona. A , l’acte de presentació de les beques hi van assistir, a més dels premiats i el mateix Blanco, Romà Cuyàs, president de la federació catalana d’atletisme, Josep Maria Antentas, vicepresident de la FCA, i Josep Sagué, representant territorial de la secretaria general de l’Esport. !

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.