Setantè aniversari de l´entrenador Enrique Félez.

0
418

Amb un sopar molt emotiu es va fer un homenatge a l\’ex-entrenador Enrique Félez amb motiu del seu setantè aniversari, entrenador de Jordi Garcia\”Cholo\” (campió del món júnior , París 1980, Guanyador de la Bouin Absoluta dos anys..; Manel Plà, Manuel Salvador, Eloïsa Martínez i Benito Ojeda entre molts d´altres de la època. Val a dir que el tarannà d´aquest genuí entrenador, el qual va fugir sempre del protagonisme fàcil, ara tan de moda, va fer que es deslligués del atletisme massa aviat, per desgràcia per l´atletisme, deixant pas a un altre tipus d´entrenadors, si més no, més pràctics.
Per molt anys Enrique Félez.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.