Setantè aniversari de l´entrenador Enrique Félez.

0
585

Amb un sopar molt emotiu es va fer un homenatge a l\’ex-entrenador Enrique Félez amb motiu del seu setantè aniversari, entrenador de Jordi Garcia\”Cholo\” (campió del món júnior , París 1980, Guanyador de la Bouin Absoluta dos anys..; Manel Plà, Manuel Salvador, Eloïsa Martínez i Benito Ojeda entre molts d´altres de la època. Val a dir que el tarannà d´aquest genuí entrenador, el qual va fugir sempre del protagonisme fàcil, ara tan de moda, va fer que es deslligués del atletisme massa aviat, per desgràcia per l´atletisme, deixant pas a un altre tipus d´entrenadors, si més no, més pràctics.
Per molt anys Enrique Félez.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.