Èxit de participació al Míting de Palafrugell

0
479

Tot i que el paper dels gironins va ser discret, Josep Lluís Blanco va endur-se la victòria
La 27 edició del Míting Internacional d\’Atletisme disputat a l\’estadi Josep Pla Arbonès de Palafrugell es va realitzar amb un gran èxit de públic, unes 1.000 persones. Aquesta edició va destacar per la nombrosa quantitat de països que s\’hi van inscriure i participar, amb un total de 36 països i més de 200 atletes.| El Patronat Municipal d\’Esports i el Club Atlètic local van voler retre homenatge al Tibet en aquesta edició, i van poder comptar amb la col·laboració i la presència de dos atletes tibetans en la prova dels 200 metres llisos. L\’estadi va poder gaudir d\’un públic d\’excepció i personalitats destacades com el líder espiritual dels budistes resident a Barcelona, el president de la Federació Catalana d\’Atletisme, Romà Cuyas, i el delegat d\’esports de la Generalitat de Girona, Josep Sagué. Diversos atletes van aconseguir superar el rècord de l\’estadi en les seves modalitats. En l\’apartat femení van destacar Czae Dertha, que va aconseguir el rècord de l\’estadi en llançament de martell i Guzel Khubbieva, d\’Uzbekistan, que va aconseguir el rècord en 200 metres. En l\’apartat masculí, el rècord de l\’estadi en salt d\’alçada va ser un rècord compartit entre l\’ucrainès Viktor Shapoval i el britànic Robbie Grabarz amb 2,26 metres. La competició va ser molt renyida, però finalment cap dels dos no va poder superar el llistó del 2,28 m i per tant, va quedar el rècord compartit a 2,26 m El guanyador va ser ?l\’atleta britànic. L\’únic gironí que va guanyar va ser Josep Lluís Blanco en la prova dels 3.000 m obstacles, amb un temps de 8.39.51. El Míting de Palafrugell està integrat dins el circuit EAP (Campionat de promoció europeu) i s\’hi va realitzar una prova de 1.500 m masculins i 800 femenins per a atletes menors de 17 anys, amb èxit de participació.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.