5è Km de Les Corts de Barcelona

0
502

El dia 25 de maig de 2008, sota una intensa pluja i un fort vent, es va celebrar el 5è Km de Les Corts de Barcelona, prova de la Real Federación Española de Atletismo. Les inclemències meteorològiques i un recorregut amb corbes molt tancades i no gens pla van afectar greument el nivell de les marques. A la carrera sènior masculina, va guanyar Mostafa Benslimane de l’Agrupació Atlètica Catalunya, entrant davant els atletes Abdelhak Sabhi i Abdeslam Louah Khattabi. A la categoria sènior femenina, va triomfar l’atleta del F.C. Barcelona Anna Bové, davant les atletes Hasna Bahom i Emma Almagro. En veterans, el guanyador de totes les categories masculines va ser Juan Manuel Alcalá Guzmán, atleta del F.C. Barcelona. A la categoria de veterans M-40, qui això escriu va assolir la tercera posició, darrera d’Alcalá Guzmán i de José García Pérez, atleta del J’arribu.| Les classificacions poden consultar-se a la web de l’Associació Poppyteam Atletisme, què organitza amb brillantor aquesta competició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.