Una nova cursa de 10K a Barcelona el proper 6 de juliol

0
466

I Cursa per la Integració La Maquinista Districte Sant Andreu

La cursa se celebrarà diumenge 6 de juliol de 2008. Començarà i acabarà dintre del centre comercial La Maquinista, però es desenvoluparà gairebé en la seva totalitat pels carrers de la ciutat de Barcelona i del districte de Sant Andreu, per un circuit urbà de 5 km de longitud, al qual, en funció de la categoria participant, faran una o dues voltes, per completar la distància estàndard de la cursa, de 10 km. La cursa s\’adreça a tots els públics i s\’hi establiran categories diferents, segons les capacitats físiques de cada persona. Distàncies: 5Km y 10Km | Sortida i arribada: Centre Comercial La Maquinista. Passeig de Potosí, nº2 08030 Barcelona Informació sobre la cursa a partir del dia 2 de juny en les oficines del Centre Comercial La Maquinista. Telèfon d\’informació: 93-342.65.17 Transport públic Metro L1 Est. Torras i Bages y Sant Andreu Línies d\’autobús – 11, 35, 40, 42, 60, 73, B20, B28, N8, N9 Renfe rodalies L2 – Est. Sant Andreu Comptal En cotxe: Acces Ronda Litoral; sortida 30 Potosí Acces Ronda de Dalt; sortida 1 sector La Maquinista Acces per C58, C33 y AP7 per nus de La Trinitat; sortida Sant Andreu Zona Industrial Parking gratuit dins el mateix complex Bicing (www.bicing.com) Inscripcions obertes per Internet.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.