NIT DE L\’ATLETISME CATALÀ

0
554

Aquest divendres 23 de maig, s’ha celebrat la dissetena edició de la “NIT DE L\’ATLETISME CATALÀ” a l\’Hotel NH Pòdium de Barcelona.
Ha estat una Nit plena d’emocions on la Federació Catalana d’Atletisme i tota la gran família atlètica catalana han fet la concessió de premis i guardons a les persones i entitats que han estat mereixedores de públic reconeixement. Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2.007 han estat per a Jackson Quiñonez i Maria Vasco. També s’ha fet lliurament de premis als millors atletes catalans en totes les categories, els entrenadors dels atletes guardonats, i els atletes que han batut durant la temporada 2.007 un rècord de Catalunya.| Es va fer lliurament dels trofeus als clubs Campions de Catalunya a l\’aire lliure i en pista coberta en les diverses categories. A l\’apartat dedicat als jutges, han rebut la Insígnia d\’Argent els jutges amb 25 anys i també menció especial als jutges que aquest any varen passar a la categoria d\’Honoraris. Els moments més emotius de la Nit van arribar quan Federació va retre homenatge per la seva trajectòria a Irache Quintanal, i al seu entrenador Luís Lizaso. Per últim, destacar que la Federació Catalana d\’Atletisme també ha ofert un merescut reconeixement per la seva tasca amb la distinció de la Insígnia d\’Or de la FCA, a David Moner, President de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, i públic agraïment a l\’entitat l\’Aliança, pel seu suport a la Federació Catalana i a l\’atletisme en general.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.