La Behobia-San Sebastian 2008 escalfa motors pel proper 9 de novembre.

0
516

El proper divendres, 23 de maig, a les 12:30, es presenta la renovació de l\’acord entre FORUM SPORT i la Behobia-Sant Sebastià a la botiga Forum Sport del centre comercial Garbera de Donostia. Així mateix el començament de les INSCRIPCIONS, serà el 28 de Maig. Es podran fer al web de la cursa. Els que tenen xip groc tindran un descompte de 2 euros i els 10 primers homes i dones del ranquing català de fons tenen inscripció gratuïta. Més de 500 catalans varen participar l\’any passat a aquest mítica cursa, que aquest any forma part de la Lliga Internet de Catalunya com mostra dels lligams entre Euskadi i Catalunya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.