TOT L\’ATLETISME CATALÀ DE PROMOCIÓ OMPLIRÀ DE GOM A GOM L\’ESTADI DEL CONGOST AQUEST PROPER CAP DE SETMANA

0
468

L\’Estadi Municipal d\’Atletisme de \”El Congost\” viurà el proper cap de setmana un nou episodi organitzatiu. La jornada previa dels Campionats de Catalunya en les categories aleví, infantil i cadet. O el que es le mateix: Tot l\’atletisme català de promoció s\’adreçarà a l\’instal.lació manresana, en un nombre d\’atletes xifrat en 2200. El dissabte, en jornada de mati i tarda (de les 10,15 hores a les 20,05 hores), es celebraràn les proves destinades a la categoria aleví (97-98) i infantil (95-96). En la jornada de diumenge (mati i tarda: de les 10,30 hores a les 19,35 hores) desfilaràn tots els atletes catalans de la categoria cadet. | Aquesta es l\’organització amb mes participants de totes les que es celebren al llarg de la temporada esportiva, i es el veritable mostrador de la realitat de la promoció de l\’atletisme a Catalunya. Club Atlètic Manresa afronta amb compromis un nou repte organitzatiu d\’aquesta magnitut, nomès 6 dies desprès d\’haver organitzat amb notable exit esportiu la Lliga Nacional femenina de Primera Divisió i la Final de la Lliga Catalana de Clubs 2008 masculina. Si la climatologia acompanya, s\’espera una assistència de 5000 persones al llarg de tot el cap de setmana.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.