EL MINISTRE DE TREBALL I IMMIGRACIÓ, CELESTINO CORBACHO, S’INTERESSA PER LA SITUACIÓ DE L’ATLETA D’ISS – L’HOSPITALET OYIDIYA OJI.

0
431

Es veu la llum al final del túnel.
Sembla que la llum comença a veure’s a la fi del túnel. Ahir al matí, tot just sortint de la facultat, l’atleta d’ISS – L’Hospitalet, Oyidiya Oji, nascuda l’any 1988 a L’Hospitalet va rebre una trucada personal del Ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho, interessant-se per com es troba a dia d’avui la situació dels seus papers de nacionalització. L’ex – alcalde de L’Hospitalet coneix de primera mà la realitat d’Oyi, nascuda a L’Hospitalet de pare nigerià i mare filipina i que el seu pare va registrar com a nigeriana.| Oyidiya Oji mai ha trepitjat Nigèria, ha nascut i viscut sempre a L’Hospitalet on es troba totalment arrelada i la seva llengua és primer el català i després el castellà. És una de les màximes promeses de la velocitat nacional i mai a pogut pujar a un pòdium als Campionats d’Espanya o Catalunya per la seva condició “d’estrangera”. Celestino Corbacho durant la seva conversa amb l’atleta d’ISS – L’Hospitalet s’ha compromès a tornar a parlar amb ella en menys de quinze dies si abans no s’ha regularitzat el seu procés de nacionalització. L’atleta espera poder estrenar la seva nova “nacionalitat” amb el títol de Campiona de Catalunya Absoluta el proper dia 1 de juny a Barcelona.
ANNA RUIZ, D’ISS – L’HOSPITALET, CAMPIONA DE CATALUNYA DE COMBINADES INFANTIL A VALLS.
Esteban Fernández – Dávila sots – campió masculí.
L’Estadi Municipal de Valls ha estat l’escenari del Campionat de Catalunya de proves combinades en categoria infantil marcat per una jornada amb molta pluja que ha perjudicat molt als atletes, en especial a les proves més tècniques. L’atleta d’ISS – L’Hospitalet Anna Ruiz s’ha proclamat brillant campiona de Catalunya de Pentatló amb 2311 punts amb registres parcials de 14”8 en 80 metres tanques (m.m.p.), d’1m44 en salt d’alçada, de 10m30 en llançament del pes, de 4m16 en salt de llargada i d’11”5 als 80 metres llisos. Per la seva banda en categoria masculina Esteban Fernández – Dávila ha estat sots – campió amb un total de 1932 punts (rècord de l’entitat) amb parcials de 10”9 en 80 metres llisos (m.m.p.), de 4m63 en salt de llargada, de 7m89 en llançament del pes amb 7m89 (m.m.p.), de 13”2 en 80 metres tanques (rècord d’ISS – L’Hospitalet) i d’1m42 en salt de llargada (m.m.p.).
DOMINI TOTAL DELS JOVES ATLETES D’ISS – L’HOSPITALET AL SEU DESPLAÇAMENT A CARCASSONE (FRANÇA).
El passat cap de setmana un fort contingent d’ISS – L’Hospitalet es va desplaçar a terres franceses, concretament a Carcassone, per tal de participar als Campionats Regionals per Benjamins i “Minimes” a més a més de realitzar diferents visites culturals. Sota la tutela de Pere Suñé i Paquita Villalta i acompanyats per una “caravana” de pares els joves atletes no van desaprofitar l’ocasió per demostrar el seu gran nivell. Fins a trenta – vuit medalles van assolir els riberencs. Destacant els primers llocs de: Eva Sánchez i Albert Luque en triple, Eric Diaz en llançament del pes i llançament del martell, Lídia Núñez en llançament del disc i llançament del martell, Alba Requena en llançament de la javelina, Jan Margaria en llançament de la javelina, Sandra Troyano i Marc Guerrero en 2000 metres marxa, Marta Vilches en 50 metres llisos, Sonia Nasarre en 100 metres llisos i salt d’alçada, Judit Pérez en 1000 metres llisos, Pau Garcia en salt amb perxa, Mar Vico en salt de llargada i el relleu de 4 x 60 femení. Segons van estar: Mar Aguayo en triple, Alba Requena en pes, Eric Díaz en disc, Adriana Muñoz en 2000 metres marxa, Albert Luque en 50 metres tanques, Judit Barril en 50 metres llisos, Marta Vilches en 100 metres llisos i salt de llargada, , Mar Vico en 50 metres tanques i 100 metres llisos, Oscar Loscos en salt amb perxa i el relleu de 4 x 60 masculí. Mentre tercers: Mireia Suñé en llançament del disc, Lorena Pedrero i Carlos Ortega en 2000 metres marxa, Marta Vilches en 50 metres tanques, Laia Roca en 50 metres llisos i salt d’alçada, Mar Vico en 100 metres llisos, Cristina Gómez en 1000 metres llisos i Júlia Rodríguez en salt llargada. La resta de l’expedició va estar composta per Paula Requena, Sara Rivera, Marc Zuñiga, Joan Sisquella, Paula Rosales, Amina Maria Álvarez, Andrea Prieto, Nora Morena, Daniel Bocos, Inés Turró, Júlia Marín, Nelson Martín i Clara Sisquella. Aquest és el primer dels desplaçaments que es farà per part d’ISS – L’Hospitalet de cara a fomentar la germanor i la companyia entre els seus atletes sense oblidar el caràcter competitiu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.