CAROLINA KLUFT COMPETIRÀ EN TRIPLE SALT A BARCELONA

0
492

L’atleta sueca Carolina Kluft, campiona olímpica, mundial i d’Europa d’heptatló i una de les esportistes de referència de la seva generació, ha confirmat la seva presència al Míting Ciutat de Barcelona del pròxim 19 de juliol. Serà la primera vegada que Kluft competeixi a Barcelona i ha anunciat que té la intenció de fer un dels seus primers concursos de triple salt, ja que la popular campiona sueca ha decidit que enguany als Jocs Olímpics de Beijing actuarà al salt de llargada i al triple salt.| Després de sis anys de domini absolut a la prova combinada (no ha perdut cap cita des del seu triomf al Campionat d’Europa de Munich 2002), Kluft ha decidit posar-se nous reptes. Ja se sabia que era una reconeguda saltadora de llargada, amb una millor marca de 6,97 a l’aire lliure, però es desconeix el seu potencial en triple salt, una prova a la qual el seu millor registre és molt més modest: 14,02m. Nascuda a Boras el 2 de febrer de 1983, Kluft, l’única atleta en tota la història que ha aconseguit tres títols de campiona del món d’heptatló, serà una de les grans estrelles del Míting Ciutat de Barcelona. Davant seu tindrà algunes de les triplistes ja consagrades en el circuit internacional i, per descomptat, se les haurà de veure amb Carlota Castrejana, la campiona d’Espanya, que aquest estiu reapareix després de les lesions que l’han tingut apartada de la pista durant la temporada hivernal. Castrejana té el rècord d’Espanya amb 14.64m i a Kluft alguns, com l’entrenador de Christian Olsson, Yannick Tregaro, l’auguren una marca propera als 14,50m. El Míting Ciutat de Barcelona es disputarà a l’Estadi Olímpic de Montjuïc el 19 de juliol a partir de les 19:30 hores. Després d’una absència de vuit anys, la reunió torna al calendari internacional gràcies a la organització a la nostra ciutat del Campionat d’Europa d’atletisme Barcelona 2010.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.