CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MUNTANYA

0
308

Kilian Jornet i Ma Gracia Coll, campions
Aquest diumenge 18 de maig s\’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Muntanya, organitzat pel Club Atlètic Palafrugell, en el marc de la quarta Cursa de Llafranc – Pujada al Far de Sant Sebastià . La victòria en la categoria masculina ha estat per a Kilian Jornet (Girona CB), seguit a dos segons per Pedro Ruiz (At. Palamós) i Francisco Garcia (At. Terrassa) en tercera posició. En dones, el títol ha estat per a Ma Gracia Coll (Girona CB), seguida de Ma Luisa Muñoz (At. Sant Boi) i Carme Ballesteros (Califòrnia S).|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.