Tot a punt per la Cursa de El Corte Inglés 2008

0
610

El primer tinent d’alcalde, Carles Martí, serà l’encarregat de donar el tret de sortida als corredors d’aquesta prova, que enguany celebra 30 edicions.
Aquest diumenge 18 de maig a les 9.30 hores, el primer tinent d’alcalde, Carles Martí, donarà el tret de sortida de la 30ª edició Cursa de El Corte Inglés, l’emblemàtica prova atlètica barcelonina. Carles Martí estarà acompanyat de Pere Alcober, Delegat d’Esports.| Els milers de corredores i corredores inscrits realitzaran el tradicional recorregut d’11 quilòmetres per les principals vies de la ciutat i per la muntanya de Montjuïc, en un màxim de dues hores i 30 minuts. L\’arribada estarà ubicada a la plaça Catalunya amb el carrer Pelai. Per aquells que encara vulguin inscriure’s a la prova, tenen l’oportunitat de fer-ho, malgrat no podran registrar el xip de cronometratge (una de les principals novetats d’aquesta edició). Els estands de El Corte Inglés i d’Hipercor tramitaran inscripcions fins aquest dissabte 17 de maig a les 22 hores. Enguany, la Cursa de El Corte Inglés continua amb la seva històrica trajectòria de participació. Tant és així que, a poc menys de dos dies pel tancament de les inscripcions, prop de 50 mil persones ja s’han inscrit per participar en aquesta popular prova. En aquest sentit, en aquesta edició es calcula que la prova superarà els 1, 7 milions de participants des que va celebrar la primera edició, l’any 1979. La passada edició va comptar amb 53.321 participants, després de 23 edicions seguides superant els 50 mil corredors. No obstant, cal recordar que de moment no s’ha repetit la participació de 1994, amb més de 109 mil atletes, una xifra que la va fer entrar al llibre dels rècords Guiness. Lola Calvo Pousa

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.